🔻‏ویژگی Differential Sync برای تمام کاربرن OneDrive فعال شد.

قبل از این ویژگی وقتی کاربر کوچیکترین تغییری در فایلی ایجاد می‌کرد آن فایل دوباره و به طور کامل از اول در وان درایو سینک می‌شد که البته برای فایل‌های کم حجم شاید موضوع مهمی نباشه.
حالا با فعال شدن این ویژگی وقتی روی فایل‌ها با هر حجمی تغییری ایجاد کنید فقط تغییرات آپلود میشه نه کل فایل و باعث صرفه جویی در زمان و پهنای‌باند می‌شود.

@myzoomit

Comments

Be the first to add a comment