📷 هر بار که با اپلیکیشن پیش‌فرض دوربین، عکسی ثبت می‌کنید، اطلاعاتی به‌صورت خودکار به آن اضافه می‌شود؛ این اطلاعات در قالب داده‌های متادیتا (EXIF) داخل فایل عکس ذخیره می‌شوند.

برخی از این داده‌ها عبارت‌اند از:

◾️برند و مدل گوشی
◾️ وضوح تصویر (رزولوشن)
◾️ تاریخ و زمان دقیق ثبت عکس
◾️شماره ساخت یا بیلد نامبر
◾️ سرعت شاتر و تنظیمات دوربین
◾️ وضعیت فلش (روشن/خاموش)
◾️ موقعیت مکانی عکس (Geo-tag)

روشن بودن گزینه‌ موقعیت مکانی می‌تواند به‌سادگی مکان دقیق شما را فاش کند. اگرچه بیشتر شبکه‌های اجتماعی(اینستاگرام، ایکس، فیسبوک) متادیتا را هنگام آپلود پاک می‌کنند، اما همیشه این اتفاق نمی‌افتد به‌ویژه زمانی که عکس‌ها را از طریق ایمیل یا به صورت فایل در تلگرام یا واتس اپ، گوگل درایو و آیکلود..... یا در پیام‌رسان‌ها داخلی به اشتراک می‌گذارید.

وقتی 📱 Location Tags روشن باشد:
مکان عکس با GPS ثبت می‌شود و در فایل تصویر ذخیره می‌‌شود

اگر حفظ حریم شخصی برایتان اهمیت دارد، حتماً این گزینه را غیرفعال کنید

در گوشی‌های سامسونگ
Camera Settings → Location tags
این گزینه را خاموش کنید

#انقلاب_ایران
@designmanufacturing

Comments

Be the first to add a comment