⭕️ روغن آرگان از کجا می‌آید؟

📌 احتمال زیادی دارد که تصویر درخت آن را بدون آنکه بدانید ربطی به روغن آرگان دارد دیده باشید


♦️تا قبل از آنکه روغن آرگان به‌صورت گسترده در صنایع آرایشی بهداشتی موردتوجه قرار گیرد، یک محصول محلی روستاهای مراکش بود که موارد استفاده‌ای مشابه روغن‌زیتون داشت. در سال ۱۹۹۸، جنگل آرگان برای تشویق استفاده پایدار، از سمت یونسکو منطقه محافظت‌شده اعلام شد.

روغن آرگان یک روغن گیاهی است که از هسته درخت آرگان (Argania Spinosa) تهیه می‌شود. این درخت بومی مراکش است و در گذشته روغن آن علاوه بر کارکرد نرم نگه‌داشتن پوست، بیشتر مصرف غذایی و چاشنی داشته است.

میوه درخت آرگان مثل میوه‌هایی همچون گردو، توسط پوسته‌ای محافظت‌شده و معمولاً به روش سنتی با دست پوست می‌کنند. سپس در یک آسیاب سنگی می‌سایند. آرگان سابیده شده را با دست ورز داده و با فشار، روغن آن را می‌گیرند.

تولید یک لیتر روغن برای یک زن محلی سه روز طول می‌کشد. قرن‌ها است که این روغن، ازجمله گران‌ترین روغن‌ها در جهان، توسط زنان محلی، با همان روش سنتی خشک‌کردن میوه آرگان در معرض آفتاب، پوست کندن، سپس خرد کردن و آسیاب هسته با سنگ استخراج می‌شود.

ادامه مطلب...

🖌 سارا باقری

Comments

Be the first to add a comment