روش غیرفعالکردن موقت و حذف دائم حساب کلابهاوستواناتک: کلابهاوس شبکه اجتماعی جدیدی است که افراد میتوانند در آن به صورت زنده با یکدیگر گفتوگو کنند. در ادامه به نحوه حذف دائم و غیرفعالکردن موقت حساب کاربری در این شبکه اجتماعی میپردازیم.
با غیرفعالکردن حساب، اطلاعات شما از بین نمیرود؛ فقط حساب شما در بخش جستجو برای دیگران نمایش داده نمیشود و هیچ کس به آن دسترسی نخواهد داشت. تا ۳۰ روز میتوانید با ورود دوباره به حسابتان آن را فعال کنید. اگر بیش از ۳۰ روز بگذرد و وارد حساب خود نشوید، کلابهاوس آن را به طور خودکار غیرفعال میکند و اطلاعات حساب شما برای همیشه از بین میرود و دیگر امکان دسترسی به آن را نخواهید داشت.
روش غیرفعالکردن موقت حساب
وارد حساب خود شوید، به تنظیمات بروید، روی حساب خود بزنید و گزینه "Deactivate Account" را انتخاب کنید. در مرحله بعدی قوانین غیرفعالکردن حساب برای شما نمایش داده میشود. روی گزینه “I Understand. Deactivate Account” بزنید.
برای آشنایی با روش حذف دائم #کلاب_هاوس، به لینک زیر بروید:
https://tech.tavaana.org/fa/news/deactivateCHaccount#آموزشی
@tavaanatech