سه راه برای دور شدن از فضای اینستاگرام هست: ۱. حذف همیشگی حساب کاربری‌تان: که دراین‌صورت همه‌ی اطلاعات شما برای همیشه ازمیان خواهد رفت و بازگشت‌پذیر هم نخواهد بود.
۲. بیرون آمدن (لاگ‌اوت) از حساب کاربری‌تان: که در آن صورت حساب‌تان سر جایش خواهد بود و دیگران می‌توانند آن را بخوانند یا به شما پیام بدهند؛ اما شما هیچ اِعلانی نخواهید گرفت.
۳. حذف موقت: که فقط از راه اینستاگرامِ نسخه‌ی وب و با مرورگر ممکن است. بدین‌منظور باید با مرورگرتان (مثلاً کروم) وارد این صفحه‌ شوید و سپس نام کاربری و گذرواژه‌تان را وارد کنید (اگر از وب‌گاه اینستاگرام وارد می‌شوید، نخست باید به Edit Profile بروید و سپس گزینه‌ی حذف موقت را برگزینید). سپس باید یک دلیل برای حذف‌ حساب‌تان برگزینید (هر دلیلی) و سپس باید گذرواژه‌ی همان حساب را وارد کنید (اگر لازم بود باید ۲ بار همان را وارد کنید) و سرانجام هم باید گزینه‌ی Temporarily Disable Account را بزنید. حذف موقت حساب فقط یک بار در هفته امکان‌پذیر است. با حذف موقت، هیچ اطلاعاتی از حساب‌تان پاک نخواهد شد؛ اما تا برگشت دوباره‌تان تمام این اطلاعات از دست‌رس عموم خارج خواهد شد.

@ELECOMP_01
‌

4 comments

اطلاعاتی که بیان فرمودید ‌بسیار مفید بود
سپاس
سارا
اطلاعاتی که بیان فرمودید ‌بسیار مفید بود سپاس
سلام بر شما. خواهش می‌کنم.. ممنونم از توجه شما.
Amir Farhoudi
باز هم یک مواجهه‌ی به‌موقع با "فناوری به زبان ساده"؛ دستمریزاد 👌🏽