🔵 نکتهی مهم: یکی از تنظیمهای پیشفرضِ
تلگرامِ رایانه، بارگیریِ خودکارِ آن است. یعنی وقتی تلگرام رایانهی خود را نصب میکنید، فرضاً اگر وارد کانالی بشوید، با بالاپایین رفتن در آن کانال، تمام فایلهای آن کانال (عکس و فایل و فیلم) را بهصورتِ خودکار بارگیری خواهد کرد و این باعث مصرفِ حجم بستهی اینترنتتان خواهد شد. حال با
افزودنِ حسابِ کاربریِ جدید، بارگیریِ خودکار بهصورتِ پیشفرض برای حسابهای جدید هم فعال است که توصیه میکنم حتماً آن را غیرفعال کنید. بدینمنظور باید به بخش تنظیمات تلگرام رفته و سپس روی گزینهی Advanced کلیک کنید و سپس از بخش Automatic media download، روی هر سه گزینهاش (گفتوگوهای شخصی، گروهها، کانالها) بهصورت جداگانه کلیک کرده و تمام تیکهای داخل هر سه گزینه را بردارید. دقت داشته باشید که درصورت خروج (Log Out) از حساب کاربریتان در نسخهی رایانه و یا حذف و نصبِ دوبارهی آن، باید دوباره این تنظیمات را انجام دهید. اِعلانهای حسابهای جدیدتان، مطابق با تنظیمات حساب کابریِ نخستتان است که البته میتوان تغییر داد.
#تلگرام
@ELECOMP_01