‌
🔵 مهم! در آخرین به‌روزرسانیِ تلگرام شما می‌توانید افرادی که شماره‌ی آن‌ها را ندارید هم در مخاطبان خود ذخیره کنید؛ اما دقت داشته باشید که اگر کاربری که شماره‌اش را ندارید ذخیره کنید، شماره‌ی شما برای آن کاربر خواهد افتاد. من این را یک مشکل و ضعف می‌دانم، اما درواقع بدین معناست که درصورتِ ذخیره‌ی یک کاربر (کاربری که شماره‌اش را ندارید)، تلگرام با نمایشِ شماره‌ی شما برای مخاطب به او اطلاع می‌دهد که شما او را در مخاطبان خود ذخیره کرده‌اید! پس دقت داشته باشید اگر مایل نیستید کسی شماره‌ی شما را داشته باشد، او را در مخاطبانِ خود ذخیره نکنید.

@ELECOMP_01

Comments

Be the first to add a comment