از فوریه واتساپ خود را از دست خواهید داد مگر...
میلیونها کاربر دارنده واتساپ از هشتم فوریه اکانت خود را از دست خواهند داد، مگر اینکه دیتای خود را با فیس بوک به اشتراک بگذارند.
واتساپ رسما به کاربران گفته است که دو راه پیش رو دارند: یا با بهاشتراکگذاری دادههای شخصی با فیسبوک موافقت کنند یا اینکه حساب کاربری خود را حذف کنند.
این اطلاعیه از طریق نوتیفیکیشنی در اپلیکیشن واتساپ اعلام شده است و کاربران را مستقیما به گزینهای هدایت میکند که با ضربه زدن روی آن، با تمامی شرایط جدید موافقت میکنند.
کسانی که تا تاریخ ۸ فوریهی ۲۰۲۱ (۲۰ بهمن ۱۳۹۹) با قوانین جدید واتساپ موافقت نکنند، امکان ادامه استفاده از اپلیکیشن نخواهند داشت.
(زومیت)
#اینترنت #واتس_اپ #امنیت_دیجیتالی #فیسبوک
@tavaanatech
به نظر شما کار درستی هست که این پیام رو قبول کنیم و یکسان سازی اطلاعات شخصی با فیسبوک رو انجام بدیم؟
من حس خوبی نسبت به این کار ندارم یه دلیلش اینه که ثابت شد که فیسبوک اطلاعات شخصی کاربراشو بروز داد و بخشیشو فروخت