چرا نباید به اپهایی مثل فیساپ نزدیک شویم؟ این روزها اغلب کاربران شبکههای اجتماعی، از کاربران معمولی گرفته تا شخصیتهای مهم و سلیبریتیها، همه و همه با ارسال عکس چهره خود برای اپلیکیشن
فیساپ، در دام آن گرفتار شدند. در مقاله زیر به این موضوع میپردازیم که چرا نباید سراغ اپهای اینچنینی برویم.
.
فیساپ چیست؟
فیساپ (FaceApp) اپلیکیشنی است که توسط شرکتی روسی منتشر شده است. این اپ با استفاده از هوش مصنوعی عکسهای کاربران را ویرایش میکند و میتواند چهرهتان را چندین سال پیرتر یا جوانتر کند و رنگ مو و جنسیت شما را تغییر دهد.
شرکت منتشرکننده این اپ در روسیه است، ولی فیساپ ادعا میکند که سرورهایش در آمریکا قرار دارند.
امنیت فیساپ...!
فیساپ در گام نخست از شما میخواهد تا به گالری گوشیتان دسترسی داشته باشد. اگر دغدغه امنیت دارید قطعا باید همینجا استفاده از این ابزار را متوقف کنید؛ چرا که با دادن این دسترسی، که شرط استفاده از این اپ است، امنیتتان را به خطر میاندازید. اما واقعا این اپ آنقدر امن است که چنین مجوزی را به آن میدهید؟
برای اینکه فیساپ بتواند عکس کاربران را ویرایش کند، آنها باید عکس مورد نظر خود را برای این اپ ارسال کنند. تصور کنید که این اپلیکیشن اکنون دیتابیس بزرگی از چهره تصاویر تک تک کاربرانی که از این اپ استفاده کردند را دارد که موضوعی بسیار نگرانکننده است! این در حالی است که شرکت روسی سازنده فیساپ ادعا کرده است که ما تنها به عکسهایی که شما برای ویرایش ارسال میکنید دسترسی داریم و آنها هم پس از ۴۸ ساعت به صورت اتوماتیک از سرورهای این اپلیکیشن پاک میشوند. کارشناس زیادی معتقدند که اگر عکس کاربران را پاک کنند ولی الگوریتم چهرهای آنها را نگه دارند، این موضوع بسیار خطرناک است؛ چرا که یکی از روشهای دسترسی به گوشیهای هوشمند جدید، روش تشخیص هویت صاحب گوشی از طریق چهره آن است.
این شرکت چندی پیش با آپدیتکردن اپ خود، برای کاربران (پیش از استفاده از اپ و به صورت اتوماتیک) پیامی را نشان میدهد که میگوید: «عکسی که میخواهید ادیت شود، در سرورهای ما ذخیره میشود.» کاربران اغلب بدون توجه به محتوای این پیامها آنها را تایید میکنند و توجه نمیکنند که با این تایید به اپ اجازه سرقت اطلاعاتشان را میدهند.
بسیاری از کاربران نگران دسترسی این اپلیکیشن به سایر عکسهای موجود در گالری گوشی خود بودند که الیوت اندرسون، کارشناس حوزه امنیت سایبری، گفت: «تنها عکسهایی که خود کاربر برای اپ آپلود میکند در سرورهای اپلیکیشن ذخیره میشود.»
.
بیشتر بخوانید:
bit.ly/2YekpDv@tavaanatech
اون دسترسی برای اینه که وقتی از گالری میخوا
هین عکسی آپلود کند ممکن باشدچقدر لیبرال بازی،چقدر شبکه من و تو،چقدر ایت الله بی بی سی، و وی او ای،چقدر شاهزاده رضا پهلوی بچه ننه!!!!!!